Federació Ensenyament CCOO-PV | 26 de enero de 2020

Curs oposicions - preparació de la segona prova
06/11/2019
Cartell El poder de les paraules

Impartit per Mª José Lozano i Ana Eva Santos l’entrada al mateix és lliure.

14/10/2019
Javier Castro, Xelo Valls i Begoña Fuentes ´denúnciant en nom de FE CCOO PV la Campanya del pin parental de Hazte Oir

La FE CCOO PV demana a la Conselleria d'Igualtat i Polítiques inclusives que òbriga el procediment que s'estableix en la llei d'igualtat de persones LGTBI i la de protecció de persones Trans

02/10/2019
II Concurs de Coeducació Pepa Ramis

2 Concurs Innovació, Coeducació i Futur

23/09/2019
La campaña atenta contra el derecho a la educación y la libertad de enseñanza, denuncia CCOO
Ataque directo al derecho a la educación

La Federación de Enseñanza denuncia la campaña llevada a cabo por la organización HazteOír sobre el PIN Parental, que atenta contra los derechos fundamentales de las personas, el derecho a la educación y la libertad de enseñanza, que va en contra de la propia ley educativa y fomenta el odio hacia las personas y familias LGTBI.

23/09/2019
Retall portada
#20S Emergència Feminista

El sindicat promogué la participació activa en les mobilitzacions convocades des del moviment feminista a tot l’Estat, i animà a la seua afiliació a sumar-se a les múltiples convocatòries locals arreu del País Valencià, per tal de manifestar un compromís social ferm de repulsa contra tot tipus de violència cap a les dones.

03/09/2019
Roda de premsa d'inici de curs

El sindicat planteja propostes pedagògiques per abordar el canvi climàtic i un desenvolupament del Decret d’escola inclusiva que dote de plantilla suficient, regule i harmonitze tot el personal que hi participa.

31/07/2019
bandera trans

La FE CCOO PV en reunió amb la Direcció General de Personal posa en evidència la necessitat d’un Protocol de tracte,accions i actituds front a la identitat de gènere de les seues treballadores i treballadors

La FE CCOO PV insta a la celeritat i prioritat en la el.laboració del Protocol

11/06/2019
CURS IGIUALTAT CASTELLÓ
10/06/2019
  • El sindicato afirma que la comparecencia judicial de 10 personas por desarrollar este programa supone una grave persecución política y pedagógica.
02/05/2019
bulling
  • Riure o callar amb el bullying et converteix en còmplice
  • Acabar amb el bullying comença en tu
25/04/2019
Día de la Visibilidad Lésbica

Desde 2008, los colectivos de lesbianas han empleado lemas como "Mujeres lesbianas, expresaos en libertad" o "Lesbianas visibles, mujeres libres" para celebrar el 26 de abril, Día de la Visibilidad Lésbica, con el objetivo de reivindicar el espacio público que les pertenece.

21/03/2019
igualtat
L’Acord de Millora d’Ocupació dona un increment del 0,25 % per a rebaixar bretxes salarials
  • Eixa bretxa es dona pel fet que són les dones qui en major mesura agafen els permisos i les excedències per cura de familiars, per la qual cosa al llarg de la vida laboral el sou és menor.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.