21/03/2019
igualtat
L’Acord de Millora d’Ocupació dóna un increment del 0,25 % per a rebaixar bretxes salarials
  • Eixa bretxa es dóna pel fet de què són les dones qui en major mesura agafen els permisos i excedències per cura de familiars, per la qual cosa al llarg de la vida laboral el sou és menor.
13/03/2019
stop precarietat educació infantil
A causa de la volta arrere de les organitzacions patronals

Davant aquest escenari de paràlisi, CCOO convoca concentracions a tot l'Estat en defensa d'unes condicions laborals dignes del segle XXI, i fa una crida perquè les famílies se sumen de manera activa en la dignificació d'un primer cicle educatiu de qualitat que constitueix la base inicial de l'aprenentatge dels xiquets i les xiquetes de la nostra societat, clau per a un sistema educatiu de qualitat en igualtat.

11/03/2019
Invitació Presentació Quaderns d' Educació Contínua

Aquest número en particular tracta sobre habitar la formació de persones adultes. Com sabeu, es tracta d’una revista que recull tant recerques com experiències de l’educació i formació de persones adultes arreu, però sempre amb referències al País Valencià, Catalunya i les Illes.

04/03/2019
Curs on-line oposicions 2019
  • del 3 d'abril al 13 de maig
  • 30 Places
01/03/2019
genero coeducacion carmen heredero
Presentació del llibre "Género y coeducación" en FE CCOO PV
27/02/2019
educacio concertada ccoo

Al recurs de reposició interposat ens hem centrat en:

TRIENIS, SUBSTITUCIONS, CONTRACTES DE RELLEU i PAGA EXTRA PER ANTIGUITAT

27/02/2019
Registre Vaga General 8 M  FE CCOO PV
CAP A LA VAGA FEMINISTA

La jornada de vaga tindrà una duració de 24 hores. Els/les treballadors/es de centres amb jornades especials podran començar l'atur a les 22 hores del dia 7 de març fins a les 8 hores del 9 de març, computant en cada cas fins a l'hora de finalització de la seua jornada específica.

27/02/2019
homologació salarial ja
FE CCOO SEGUIM TREBALLANT PER LA RECUPERACIÓ DE L'HOMOLOGACIÓ SALARIAL.

Amb efectes retroactius de l'1 de gener de 2018.

22/02/2019
CCOO pedía la regulación de la jornada lectiva del profesorado para todo el Estado, volviendo a la situación anterior a los recortes
  • Se pierde la ocasión de revertir los recortes iniciados en 2012

El Congreso de los Diputados aprobó ayer la Ley de mejora de las condiciones laborales del personal docente sin tener en cuenta las propuestas de CCOO, sindicato mayoritario en la enseñanza. El sindicato pedía la regulación de la jornada lectiva del profesorado para todo el Estado, volviendo a la situación anterior a los recortes.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.