21/05/2019
  • Expliquen les seues reivindicacions a les famílies
  • Educació infantil és un sector altament feminitzat

 La FE CCOO ha convocat avui una jornada de vaga en el sector d’educació infantil. Denunciem la precarietat en el sector i la pretensió patronal de signar un nou conveni demà 22 de maig, després de 7 anys de congelació salarial i dos de negociació. El conveni que es pretén signar implicaria la perpetuació de la precarietat en el sector en establir una remuneració de 930 € al mes per a les educadores, un col·lectiu totalment feminitzat (educadores, personal de neteja, de cuina...) i que realitza activitats educatives bàsiques en l’etapa. A més a més el sector pateix un alt índex de temporalitat i precarietat, sense regulació del temps d’atenció directa.

20/05/2019
vaga educació infantil 21 de Maig
  • La convocatòria comprén des d'una vaga sectorial a escala estatal, concentracions als centres educatius i manifestacions de vesprada.
  • Estan cridats a la convocatòria les Escoles Infantils de 0 a 3 anys on apliquen el Conveni Col·lectiu de centres d'assistència i Educació Infantil.

A més de la vaga, estan previstes les següents accions:
• Dilluns 20 de maig a les 18h concentració a l'escoleta Infantil Doloretes de Benicàssim
• Dimarts 21 de maig les 9h, piquet informatiu a la porta de l'escola infantil El Trenet de València
• Dimarts 21 de maig a les 18h concentració a la plaça de baix (davant l'ajuntament) d'Elx.
• Dimarts 21 de maig a les 18h manifestació des del Parterre de València

20/05/2019
indicadores infantil

Presenta el document “Principals indicadors del primer cicle d'Educació Infantil (0-3 anys) en centres privats i de gestió indirecta”

17/05/2019
vaga infantil
combatint la precarietat, sector feminitzat, per un conveni digne
16/05/2019
informant vaga educació infantil

CC.OO. informa als centres d'educació infantil dels motius i la convocatòria de la vaga del proper dia 21 de Maig, explicant  la negociació del conveni, els punts de disconformaitat que ccoo i els treballdors i treballadores ens han manifestat  tant a titulars dels centres, com a treballadores i treballadors, com a pares i mares de l'alumnat i usuaris en general.

13/05/2019
Reivindiquem condicions salarials dignes i concordes al nostre treball, formació i responsabilitat.

Volem un conveni digne, no volem continuar sent ni escoletes, ni jardins d’infància, volem ser escoles i que se’ns reconega com a tals amb caràcter general. Volem el reconeixement de l’etapa 0-3 anys!

09/05/2019
mobilitzacions CCOO vaga infantil

CCOO, sindicat majoritari de l'ensenyament, assumeix la responsabilitat que li correspon en la defensa d'unes condicions laborals que dignifiquen l'encomiable labor que venen desenvolupant milers de treballadores del primer cicle d'Educació Infantil a canvi de retribució totals que no aconsegueixen els 900 euros bruts mensuals. La pretensió de la resta d'organitzacions sindicals de signar un nou conveni el pròxim 22 de maig, després de més de set anys de congelació salarial i dues de negociació, puposa la constatació que l'estratègia patronal de perpetuar la precarietat en el sector comença a donar els seus fruits. L'acord estableix una remuneració total de 930 euros per a les educadores, un col·lectiu totalment feminitzat i que realitza activitats de docència en l'etapa preescolar.

La decisió d'UGT de signar el conveni i avalar d'esta manera l'estancament de la precarietat en aquesta etapa no és assumible per a la Federació d'Ensenyament de CCOO.

No entenem que incomplisquen de manera flagrant l'Acord Estatal de Negociació Col·lectiva.

I tot això amb la complicitat de FSIE i USO.

06/05/2019
assemblea infantil
XII CONVENI COL•LECTIU D'ÀMBIT ESTATAL DE CENTRES D'ASSISTÈNCIA I EDUCACIÓ INFANTIL
  • Assemblea informativa del Conveni i de les mobilitzacions 9 de Maig a ccoo València
26/04/2019
Las trabajadoras de este ámbito, tras años de sacrificios, no pueden seguir sosteniendo al sector sobre sus espaldas, asumiendo los costes de una “crisis” que no generaron
XII Convenio Colectivo de Ámbito Estatal de Centros de Asistencia y Educación Infantil

CCOO ha manifestado su rechazo a la última propuesta patronal al considerarla totalmente insuficiente.

23.04.2019

Tablas 2018 para colegios de Educación Especial y Centros Especiales de Empleo

Ver documento

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.