21/03/2019
igualtat
L’Acord de Millora d’Ocupació dóna un increment del 0,25 % per a rebaixar bretxes salarials
  • Eixa bretxa es dóna pel fet de què són les dones qui en major mesura agafen els permisos i excedències per cura de familiars, per la qual cosa al llarg de la vida laboral el sou és menor.
15/03/2019

Es tractara el Projecte de Decret pel qual s'aprova el Reglament d'organització i funcionament dels centres superiors d'Ensenyaments Artístics de l'Institut Superior d'Ensenyaments Artístics de la Comunitat Valenciana i s’aproven les comissions de treball intercentres del dit institut.

12/03/2019
Concurso de traslados 2018

Adjudicacions provisionals de primària, secundària i altres cossos

11/03/2019
Assemblees oposicions

La FE CCOO PV convoca diferents reunions informatives per tot el territori del País Valencià.

11/03/2019
La profe luchando 8M 2019
La Vaga Feminista de 24 hores trenca la normalitat en l'Educació i afecta a totes les etapes i ensenyaments

El seguiment de la convocatòria de vaga de 24 hores en l'ensenyament, liderada per la Federació d'Ensenyament de CCOO en tots els territoris,ha evidenciat la bretxa de gènere entre treballadores i treballadors de l'àmbit educatiu, un sector feminitzat clau per a acabar amb la desigualtat, discriminació i violència que pateixen les dones dins i fora del mercat laboral.

11/03/2019
Invitació Presentació Quaderns d' Educació Contínua

Aquest número en particular tracta sobre habitar la formació de persones adultes. Com sabeu, es tracta d’una revista que recull tant recerques com experiències de l’educació i formació de persones adultes arreu, però sempre amb referències al País Valencià, Catalunya i les Illes.

04/03/2019
Curs on-line oposicions 2019
  • del 3 d'abril al 13 de maig
  • 30 Places
04/03/2019
Convocatoria oposicions
  • Comencen el 26 de juny.
  • No hi ha lectura de la prova escrita.
  • Proves teòrica i pràctica anònima en aquelles especialitats que ho permeten.

ORDRE 7/2019, de 28 de febrer de 2019, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es convoca un procediment selectiu d'ingrés i un procediment per a l'adquisició de noves especialitats en els cossos docents de professors d'Ensenyament Secundari, professors d'escoles oficials d'idiomes, professors de Música i Arts Escèniques, professors d'Arts Plàstiques i Disseny i professors tècnics de Formació Professional.

01/03/2019
genero coeducacion carmen heredero
Presentació del llibre "Género y coeducación" en FE CCOO PV
01/03/2019
Plataforma Ensenyament públic Vaga8M

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic, de la qual forma part la FE CCOO PV, ha decidit sumar-se al moviment feminista, que ha convocat una vaga feminista per al dia 8 de març. D’aquesta manera les entitats que la configurem animem a tota la comunitat educativa a secundar la vaga i a participar en tots els actes que es convoquen per part d’aquest moviment en tots els municipis i ciutats.

La Plataforma vol remarcar la importància del paper de les dones, reivindica la igualtat real i efectiva i denuncia les múltiples desigualtats i violències que pateixen les dones: pitjors salaris i condicions laborals, invisibilització als currículums i llibres de text, poca presència als llocs de responsabilitat, i un llarguíssim etcètera que desemboca en allò més sagnant, les agressions, l’explotació sexual i els assassinats.

27/02/2019
Registre Vaga General 8 M  FE CCOO PV
CAP A LA VAGA FEMINISTA

La jornada de vaga tindrà una duració de 24 hores. Els/les treballadors/es de centres amb jornades especials podran començar l'atur a les 22 hores del dia 7 de març fins a les 8 hores del 9 de març, computant en cada cas fins a l'hora de finalització de la seua jornada específica.

27/02/2019
Trobada de Teatre Jove

La FE CCOOPV colabora un any més amb la trobada de Teatre Jove que tindra lloc entre març i abril en València, Castelló i Alacant

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.