11/03/2019
Invitació Presentació Quaderns d' Educació Contínua

Aquest número en particular tracta sobre habitar la formació de persones adultes. Com sabeu, es tracta d’una revista que recull tant recerques com experiències de l’educació i formació de persones adultes arreu, però sempre amb referències al País Valencià, Catalunya i les Illes.

04/03/2019
Curs on-line oposicions 2019
 • del 3 d'abril al 13 de maig
 • 30 Places
07/02/2019
mans retallades
 • CCOO va plantejar la necessitat de tancar l'àmbit salarial fins a la finalització de la vigència del conveni
30/01/2019
Premis Pepa Ramis primer premis
 • 1er Premi Red/volución, presentat per Kiko Martín del col·legi Pío XII amb l'alumnat
 • Alta participació al certámen i projectes de qualitat

ENSENYAMENT PRIVAT I CONCERTAT

30/01/2019
Campanya Beques o treballes?
 • Jornada dia 13 de febrer, a les 10.30 hores, sala d’actes CCOO PV (pl. Nàpols i Sicília, 5, València). Oberta la inscripció.

CCOO PV llança la campanya ‘Beques o treballes al País Valencià?’ una iniciativa que posa el focus en la necessitat d’actuar davant l’abús, la precarització i el frau en la realització de pràctiques en empreses o administracions públiques. El sindicat inicia la campanya amb una jornada en la qual s’analitzarà aquesta situació, que afecta majoritàriament persones joves.

28/01/2019
oposicions
 • La mesa sectorial de dijous ha tractat la convocatòria i els annexos.
 • La FE CCOO PV segueix treballant per a aconseguir un model d’oposició que siga adjustat a l’actual pràctica docent, tant en l’estructura de l’oposició com en la configuració de les proves.

La FE CCOO PV ha plantejat millores a la convocatòria de concurs-oposició per a cossos docents en la mesa sectorial de dijous després d’un procediment de consulta a l’afiliació.

Després d’una negociació que va començar en juliol, dijous va ser la mesa sectorial que ha tractat els esborranys definitius de la convocatòria i annexos del concurs-oposició.

28/01/2019
Curso sobre la Acción Educativa de España en el Exterior.
 • Madrid, 8, 9 y 10 de marzo de 2019

Todos los participantes del curso formarán parte de un grupo virtual de aprendizaje que se mantendrá en todas las fases del concurso hasta el mes de julio. El precio del curso incluye matrícula, documentación y materiales del aula virtual para la preparación del examen, así como la comida de mediodía del sábado y los cafés de los descansos.

28/01/2019
Inscríbete antes del 6 de marzo
 • Madrid, 8, 9 y 10 de marzo de 2019

Curso diseñado para superar las entrevistas y obtener una plaza de profesor visitante. El precio del curso incluye matrícula, documentación y materiales para la preparación de las pruebas y entrevistas, así como la comida de mediodía del sábado y los cafés de los descansos. Todos los participantes del curso podrán formar parte de un grupo virtual para el aprendizaje móvil que se mantendrá abierto durante todas las fases del proceso de selección y a posteriori.

28/01/2019
Docentes
 • Madrid, 1, 2 y 3 de marzo de 2019
 • Inscripciones hasta el 28 de febrero

Todos los participantes del curso formarán parte de un grupo virtual de aprendizaje que se mantendrá en todas las fases del concurso hasta el mes de julio. El precio del curso incluye matrícula, documentación y materiales para la preparación del examen, así como la comida del sábado y los cafés de los descansos. 

23/01/2019
Curs supòsits pràctics oposicions Intervenció sociocomunitària

L’FE CCOO PV ha convocat un curs per a preparar la Part B (Prova pràctica) de l’oposició de la Familia Professional de Serveis Socioculturals i a la comunitat, ambdues especialitats, Intervenció Sociocomunitària i Serveis a la Comunitat, en dues modalitats: PRESENCIAL I TELEFORMACIÓ

23/01/2019
Curs de supòsits practics oposicions geografia i història
Últimes plaçes - Inici del curs 14 de febrer CURS OPOSICIONS: supòsits pràctics de geografia i història. Modalitat Tele formació

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.