31/07/2019
bandera trans

La FE CCOO PV en reunió amb la Direcció General de Personal posa en evidència la necessitat d’un Protocol de tracte,accions i actituds front a la identitat de gènere de les seues treballadores i treballadors

La FE CCOO PV insta a la celeritat i prioritat en la el.laboració del Protocol

26/07/2019
Imatge LGTBI FECCOOPV

La FE CCOO PV sol·licitarà reunió amb la Direcció General de Personal i no descarta emprendre accions legals per discriminació de tracte per raó d'identitat de gènere.

02/07/2019
lgtbi corts valencianes

La FE CCOO PV ha aprofitat la convocatòria de reunió de la Mesa sectorial
d’Educació per condemnar aquest tipus d’acció que l’únic que vol és generar
odi i confrontació.

 

11/06/2019
CURS IGIUALTAT CASTELLÓ
10/06/2019
  • El sindicato afirma que la comparecencia judicial de 10 personas por desarrollar este programa supone una grave persecución política y pedagógica.
20/05/2019
lgtbi corts valencianes

La patronal catòlica valenciana perd als tribunals el seu recurs contra el protocol trans per als centres educatius i la Llei LGTBI

17/05/2019
lgtbi corts valencianes
CCOO, com a part implicada, es va personar en l'oposició al recurs

El TSJ ha desestimat integrament el recurs contenciós-administratiu interposat per la FECEVAL, FCAPA i FERE-CECA COVAL, contra Decret 102/2018 ( Protocol TRANS educatiu) que desenvolupa la Lei 8/2017 integral de reconeixement del dret a la identitat i a la expressió de gènere de la CV( Llei LGBTI)

17/05/2019
17 de maig

L'organització de les Nacions Unides (ONU) declara que el propòsit dels “Dies Internacionals” és sensibilitzar, conscienciar, cridar l'atenció, assenyalar que existeix un problema sense resoldre, un assumpte important i pendent en les societats perquè Governs i Estats actuen i prenguen mesures o perquè la ciutadania així ho exigisca als seus representants.  El 17 de Maig, Dia Internacional contra la LGTBifòbia i tots els dies, CCOO i el seu #EnClaveArcoiris, defensa de ser, estimar, voler i sentir-se amb llibertat. #17Maig #EnClaveArcoiris #CCOOContraLaLGTBifobia #CCOOVisibiliza #stopLGTBIfobia

02/05/2019
bulling
  • Riure o callar amb el bullying et converteix en còmplice
  • Acabar amb el bullying comença en tu
25/04/2019
Día de la Visibilidad Lésbica

Desde 2008, los colectivos de lesbianas han empleado lemas como "Mujeres lesbianas, expresaos en libertad" o "Lesbianas visibles, mujeres libres" para celebrar el 26 de abril, Día de la Visibilidad Lésbica, con el objetivo de reivindicar el espacio público que les pertenece.

10/04/2019
Cartell del premi
  • Participa en la votació popular fins al 17 d'abril fins a les 17 hores.
  • Acte de lliurament: 23 d’abril, 12 hores, seu CCOO PV [pl. Nàpols i Sicília 5].

Candidatures seleccionades pel jurat que opten al premi mitjançant la votació popular: L'Agència Valenciana de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció; La Plataforma de suport a la Querella Argentina /Acció Ciutadana contra la impunitat del franquisme; Lambda, col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals.

 

 

21/03/2019
igualtat
L’Acord de Millora d’Ocupació dona un increment del 0,25 % per a rebaixar bretxes salarials
  • Eixa bretxa es dona pel fet que són les dones qui en major mesura agafen els permisos i les excedències per cura de familiars, per la qual cosa al llarg de la vida laboral el sou és menor.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.