12/02/2019
Consell FE CCOO PV 5 de Febrer
 • Cap a la Revolta Feminista del 8 de Març de 2019
 • Unanimitat en el suport a la Resolució

El Consell ordinari del pasat 5 de Febrer de la FE CCOO PV donà suport unanimement a la Resolució de la Vaga General del proper 8 de Març.

11/02/2019
dones i xiquetes en la ciencia 11 de febrer
 • La bretxa de gènere en els sectors de la ciència, la tecnologia, l'enginyeria i les matemàtiques (STEM) persisteix des de fa anys a tot el món, en l'actualitat, menys del 30 per cent de les persones investigadores a tot el món són dones.
 • La commemoració de l'11 de febrer és una celebració però és, sobretot, una crida d'atenció.

L'11 de febrer, Dia Internacional de les Dones i les Xiquetes en la Ciència

04/02/2019
8M Vaga educativa
 • 'És urgent situar la igualtat, la coeducació i l'eliminació de violències en el centre del debat educatiu
 • i d'establir una estratègia global, concreta i d'impacte.
 • El Pacte d'Estat contra la violència cap a les dones obliga a impulsar iniciatives concretes en educació, és necessari alliberar pressupost per aplicar les mesures que arreplega el Pacte.

Des de la Federació d'Ensenyament de CCOO, fem nostres les reivindicacions del moviment feminista i realitzem una crida expressa a les treballadores i treballadors de l'ensenyament i a la resta de la comunitat educativa a secundar massivament la vaga de 24 hores del dia 8 de març com a via per a impulsar el canvi real i efectiu per a la igualtat.

.

30/01/2019
avecoe oci i temps lliure
 • L’Associació Valenciana d’Empreses Culturals i d’Oci Educatiu i la Federació d’Ensenyament de CCOOPV han tingut aquesta reunió per tal d’unificar criteris en la possible articulació d’un Conveni Col•lectiu que millore les condicions d’aquest sector al País Valencià.
30/01/2019
Campanya Beques o treballes?
 • Jornada dia 13 de febrer, a les 10.30 hores, sala d’actes CCOO PV (pl. Nàpols i Sicília, 5, València). Oberta la inscripció.

CCOO PV llança la campanya ‘Beques o treballes al País Valencià?’ una iniciativa que posa el focus en la necessitat d’actuar davant l’abús, la precarització i el frau en la realització de pràctiques en empreses o administracions públiques. El sindicat inicia la campanya amb una jornada en la qual s’analitzarà aquesta situació, que afecta majoritàriament persones joves.

30/01/2019
Aprovada la llei de serveis socials per 51 vots a favor, 30 en contra i 8 abstencions.

El sindicat considera un èxit les millores generades per l’aprovació aquest dimecres en les Corts Valencianes d’una Llei de serveis socials que “garanteix l’accés al sistema i a les prestacions del catàleg com un dret subjectiu”.

29/01/2019
increment salaris
 • DECRET LLEI 1/2019, de 18 de gener, del Consell, de modificació de la Llei 28/2018, de 28 de desembre, de pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2019.

Gràcies a l'actuació de CCOO en les taules de negociació de les administracions públiques (⚠on no estan presents altres sindicats de l'ensenyament), aconseguim una pujada salarial del 2,25% i un increment addicional a partir de juliol del 0,25%.

23/01/2019
Esta actuación del Ministerio vulnera el artículo 14 de nuestra Constitución
 • Tras recibir numerosas reclamaciones de profesoras a las que se les ha denegado formación

El sindicato ha impugnado ante la Audiencia Nacional la Resolución de 21 de noviembre de 2018, de la Secretaría de Estado de Educación y Formación Profesional, por la que se convocan plazas para la realización de cursos de formación en red para la formación permanente del profesorado que ejerce en niveles anteriores al universitario y del curso de formación sobre el desarrollo de la Función Directiva.

21/01/2019
V Encuentro Estatal Feminista
 • La próxima trobada estatal és el 26 i 27 de Gener en València
 • Será un espai de debat i de construcció de la vaga feminista del 8M.
 • DISSABTE 26: campus de la avenida Blasco Ibáñez de la Universitat de València (Facultat de Filologia) DIUMENGE 27:en la Universitat Politècnica de València (sala nexus)

Les dones de CCOO participem en les convocatòries feministes. Des de l' Espai  Feminista de CCOOPV participarem als diversos eixos de debat proposats per continuar construint sindicalisme feminista.

18/01/2019
gea-clio
 • El pròxim 1 i 2 de febrer se celebra un col·loqui en el marc dels 30 anys de Gea-Clio a la Universitat de València.

Els objectius del programa són: donar a conèixer l’evolució de la innovació educativa al camp de les ciències socials des de 1990 fins als nostres dies i explicar les transformacions significatives dels elements curriculars en trenta anys d’innovació educativa.

09/01/2019
recollida aliments ccoopv
 • CCOO PV promou una campanya de donacions i recollida d’aliments no peribles, en suport de la caravana solidària dirigida als campaments de persones refugiades sahrauís de Tinduf, organitzada per la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del P.V.
 • Del 17 de desembre al 17 de gener

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.