13/11/2018
centro de estudios privado
  • La impugnación es motivada por articulos del Convenio Colectivo que vulneran de manera clara la legislación vigente en materia laboral.

CON CCOO LUCHAS, CON CCOO AVANZAS

13/11/2018
GALILEO GALILEI
  • CCOO no suscribe el Convenio Colectivo por considerarlo insuficiente y alejado de las necesidades del conjunto de trabajadores y trabajadoras del sector

CCOO no puede aceptar un acuerdo inmovilista que representa un espaldarazo a las patronales.

09/11/2018
CCOO presionará para que se hagan efectivos los cambios que necesita con urgencia el sistema educativo.
Las buenas intenciones requieren un plan de acción

CCOO manifiesta que la propuesta de reforma de la ley educativa y los cambios que afecten a la profesión docente adolecerá de los mismos defectos que anteriores reformas, como la LOMCE, si no hay una consulta y un trabajo organizado y compartido con las organizaciones sindicales a través de la Mesa Sectorial de Educación.

08/11/2018
Retall cartell
Xarrada

La Secretaria de Cultura de CCOO PV organitza una xarrada sobre la figura de Maria Aurèlia Capmany, feminista resistent, militant política i social i activista de la cultura catalana durant el franquisme.

07/11/2018

La propuesta de la Generalitat Valenciana es contraria al acuerdo estatal de empleadas y empleados públicos para la recuperación de derechos firmado en el mes de marzo.

07/11/2018
#EspaiFeministaFECCOOPV  #L' EspaiFeminista

Huí, 7 de Novembre de 2018, la FECCOOPV convoca a totes les companyes a participar al Espai Feministe, espai de fomació, informació, debat, reflexió i sobretot PARTICIPACIÓ, de totes les dones d' ensenyament.

07/11/2018
cartell acte universitats publiques #EsElMoment
  • El 19 de novembre al centre Octubre, Encina González presenta informe de la Federació d’Ensenyament de CCOO sobre la situació de les universitats públiques a l’estat espanyol.

La FE CCOO PV organtiza un acte de presentació i debat sobre la situació de les universitats públiques arreu de l’estat espanyol. Es farà publica la declaració “La universitat que volem” on es recullen les línies de política universitària del que entenem des del sindicat que ha de ser la universitat pública del futur.

07/11/2018
#acte memoria històrica #feccoop #EsElMoment
  • El 15 de novembre a les 17:30h en la seu de CCOOPV a València, convoquem acte per la memòria històrica i democràtica amb Esher López, professora d'història, activista i sindicalista de la FE CCOO PV

Des de la FE CCOO PV pensem que en mig de les polèmiques sobre "El Valle de los Caidos", i el reviscolament d'organitzacions i actes de la ultradreta, l'educació pot jugar un paper determinant per a construir una societat democràtica i amb memòria

29/10/2018
dones d' ensenyament a l' Escola Sindical Marina Caballero 2018
Participació
  • Empoderament
  • Estratègies de comunicació

Els passats 24 i 25 d' Octubre va tindre lloc la X Escola Sindical de Dones de CCOO del País Valencià, un espai per al desenvolupament més igualitari i eficient de la acció sindical. Enguany abordarem els reptes i les estratègies de l'organització i de les representants sindicals per millorar la comunicació pública i la participació sindical activa de les dones. La representació d'ensenyament va ser nutrida i la participació, activa i enriquedora.

26/10/2018
dona treballadora embarassada
  • La sentència núm. 1.462/2018 del TSJ en casació per unificació de doctrina declara exentes de tributació de IRPF les prestacions de maternitat.
  • Les reclamacions de les quantitats tributades afectades son davant l´administració tributària.
  • FECCOOPV inicia una campaña informativa, amb un model de reclamació individual.
17/10/2018
imatge som com som

A FECCOOPV trobem la necessitat  que als centres se coeduque en la diversitat sexual, funcional, familiar i de gènere en educació infantil, primària i secundària.

11/10/2018
Pancarta de capçalera de la Comissió 9 d'Octubre

Gràcies a totes les persones que vareu fer del 9 d’Octubre una jornada d’avanç de les llibertats front a les amenaces de l’ultra-dreta

05/10/2018
Agressió CAES la Pinaeta Port de Sagunt

El S.I. d’Ensenyament de CCOO PV del Camp de Morvedre es reuneix amb el docent agredit del CAES La Pinaeta per donar-li suport i col•laborar en la gestió de la convivència al centre.

10/10/2018
Pancarta del sindicat a l amanifestació

Aquest 9 d'Octubre Comissions Obreres del País Valencià va participar en una multitudinària manifestació que va eixir a les 18.30 hores des de la plaça de Sant Agustí de València sota el lema "Guanyem llibertats, fem País". El sindicat va marxar amb la seua pròpia pancarta 'Pels drets socials i lingüístics', amb consignes de concòrdia i compromís antifeixista "és el moment de fer front a la intolerància, guanyar llibertats i fer País".

28/09/2018
Jornades Rearmament Ideològic

La FE CCOO PV realitza les seues Jornades per al Rearmament Ideològic els dies 27 i 28 de setembre.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.