13/11/2018
GALILEO GALILEI
  • CCOO no suscribe el Convenio Colectivo por considerarlo insuficiente y alejado de las necesidades del conjunto de trabajadores y trabajadoras del sector

CCOO no puede aceptar un acuerdo inmovilista que representa un espaldarazo a las patronales.

08/11/2018
Retall cartell
Xarrada

La Secretaria de Cultura de CCOO PV organitza una xarrada sobre la figura de Maria Aurèlia Capmany, feminista resistent, militant política i social i activista de la cultura catalana durant el franquisme.

07/11/2018
cartell acte universitats publiques #EsElMoment
  • El 19 de novembre al centre Octubre, Encina González presenta informe de la Federació d’Ensenyament de CCOO sobre la situació de les universitats públiques a l’estat espanyol.

La FE CCOO PV organtiza un acte de presentació i debat sobre la situació de les universitats públiques arreu de l’estat espanyol. Es farà publica la declaració “La universitat que volem” on es recullen les línies de política universitària del que entenem des del sindicat que ha de ser la universitat pública del futur.

07/11/2018
#acte memoria històrica #feccoop #EsElMoment
  • El 15 de novembre a les 17:30h en la seu de CCOOPV a València, convoquem acte per la memòria històrica i democràtica amb Esher López, professora d'història, activista i sindicalista de la FE CCOO PV

Des de la FE CCOO PV pensem que en mig de les polèmiques sobre "El Valle de los Caidos", i el reviscolament d'organitzacions i actes de la ultradreta, l'educació pot jugar un paper determinant per a construir una societat democràtica i amb memòria

06/09/2018
Reunió amb el Conseller

La FE CCOO PV ha tingut una reunió amb el Conseller d’Educació en la que ha tractat la situació de les plantilles, política lingüística, oferta d’ocupació pública, xarxa educativa i retallades, entre d’altres

06/09/2018
Roda de premsa d'inici de curs

La FE CCOO PV considera que el curs 2018/19 de l’ensenyament valencià ha de veure la fi de les retallades en educació, la preservació dels drets lingüístics, més ocupació i amb millors condicions laborals

27/06/2018
No renovació de professorat associat

A la Mesa de Negociació de PDI, l'administració de la UPV proposa elevar el límit de "no renovació" de professors associats, el que implica la "no renovació" d’una trentena d'ells. Evidentment, CCOO no pot assumir aquesta modificació de la normativa de la UPV.

15/05/2018
Concentración Vaga UPv

La UPV retira els servicis mínims establits per a la vaga del professorat ASSOCIAT, pel recurs interposat per CCOO, ja que no és competència del Rector establir-los.

27/04/2018
Presentació impugnació SSMM al TSJ per a la vaga del professorat associat de la UPV

Davant la Resolució feta de manera unilateral per Rectorat sobre serveis mínims, la darrera Assemblea de la Plataforma d’Associats-des de la UPV va decidir interposar Recurs per vulneració del dret fonamental donat que l’exercici del dret de vaga es veu invalidat davant la imposició dels Serveis Mínims.

17/04/2018
FECCOOPV defensa la vaga a la UPV

Dimarts 16 d'abril, la FECCOOPV va participar de matí en l'assemblea de la Universitat Politècnica de Valencia, la qual va decidir continuar la vaga indefinida i plantejar propostes i reivindicacions. De vesprada es va iniciar la vaga amb una marxa amb la participació de més de 100 treballadores i treballadors.

03/03/2018

Exigim a la Conselleria d"Educació que agilitze les negociacions del Conveni Col?lectiu i aporte el finançament necessari per a les millores retributives del professorat Associat.

31/01/2018
Eleccions al Rectorat de la UV
  • El proper 22 de febrer de 2018 tindran lloc les eleccions al Rectorat de la Universitat de València

15/12/2017
Carrera Professional PAS

L'esmena proposada per CCOO PV ha estat assumida en la tramitació de la Llei de Pressupostos per a 2018 i ara correspon a les universitats desenvolupar-la

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.