Federació Ensenyament CCOO-PV | 7 de diciembre de 2019

Campanya 18 i 23
29/11/2019
concentració Conveni universitats ja!

Convoquen CCOOPV-UGT-STEPV-CSIF-SEP

06/11/2019
Conveni Universitats Ja Pça. Manises

Els sindicats que hem negociat el conveni (CCOOPV-UGT-IV-CSIF-SEP) considerem que la Generalitat és la única responsable de canviar unilateralment l’acord assolit entre universitats, sindicats i la pròpia Generalitat i que, per tant és qui ha de generar les condicions oportunes per a què la signatura del conveni es faça realitat. Per tant mantindrem les mobilitzacions fins que es produesca la signatura.

31/10/2019
Conveni Universitats Ja!

El conveni recull millores econòmiques i laborals per al professorat, el personal d’administració i serveis i el personal investigador laboral, que no poden aplicar-se per la inacció de la Generalitat Valenciana.

22/10/2019
Lara Manyes Presidenta del Comité d'empresa UV a la concentració per exigir la signatura del Conveni de personal laboral Autonòmic

Avuí 22 d’octubre s’hem concentrat junt als membres del comitè d’empresa de la Universitat de València a les portes de la Conselleria d’Educació a l’avinguda Campanar de València.

21/10/2019
reunió 21 Oct de la secció federal Universitats de FE CCOO PV
Convoquem a la concentració de 22 d’octubre a la Conselleria d’Educació
30/09/2019
Magdalena López Precioso

Dona feminista compromesa amb el sindicalisme. Va ser secretària general de la Secció Sindical de CCOOPV de la Universitat de València i va formar part del Patronat de la Fundació d'Estudis d'Iniciativa Sociolaboral. La teua activitat i el teu record són inesborrables.

27/09/2019
signatura preacord universitats

El text del conveni ha estat negociant-se durant més de tres anys i fa cinc mesos que es va signar com a preacord

03/09/2019
Roda de premsa d'inici de curs

El sindicat planteja propostes pedagògiques per abordar el canvi climàtic i un desenvolupament del Decret d’escola inclusiva que dote de plantilla suficient, regule i harmonitze tot el personal que hi participa.

17/07/2019
És el moment punys

Nomenats els càrrecs responsables de la política universitària valenciana, endarrerir la signatura definitiva del conveni és inadmissible

28/05/2019
Licencias
Motius familiars de causa major

Una Sentència del TSJCV, arran d'una demanda interposada per la Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO PV en relació al Conveni col·lectiu interprovincial de l'empresa Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), perfecciona el dret a absentar-se del lloc de treball per motius com ara el naixement o la defunció d'un familiar, entre altres.

24/04/2019
signatura preacord universitats
  • Després d'anys de reivindicació, el preacord cobrix la necessitat d'articular un marc normatiu comú a totes les universitats valencianes i que ja tenen la resta de comunitats autònomes.

Quasi tres anys després de l'inici de la negociació cristal·litza un marc normatiu comú a les cinc universitats. Aquest preacord és el text normatiu al qual s'ha arribat durant la negociació que s'ha mantingut durant vora tres anys. La FE CCOO PV ha treballat de valent durant tot aquest temps de negociació oberta per coordinar les propostes de la bancada sindical i poder així arribar amb el màxim consens sindical.

21/03/2019
igualtat
L’Acord de Millora d’Ocupació dona un increment del 0,25 % per a rebaixar bretxes salarials
  • Eixa bretxa es dona pel fet que són les dones qui en major mesura agafen els permisos i les excedències per cura de familiars, per la qual cosa al llarg de la vida laboral el sou és menor.
20/03/2019
same
  • El 17 d’abril tindrà lloc l'acte central de la campanya a València

La FE CCOO PV participa en Setmana d'Acció Mundial per l'Educació (SAME), enguany amb el lema “Defensem l'educació, sostenim el món”,

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.