Federació Ensenyament CCOO-PV | 23 de febrero de 2020

11-febrer Dia de la dona i xiqueta en la ciencia

Concentracions en defensa del personal de universitats

  Es protesta per l'exclusió del Personal d'Administració i Serveis (PAS) de les universitats públiques en el "Acord per a la millora de l'Ocupació Pública"

  22/06/2017.

  Amb aquestes concentracions, es pretén que les universitats públiques, així com el conjunt del sector educatiu, siguen incloses de forma immediata dins de l'àmbit d'aplicació d'aquest Acord per a permetre així a l'Oferta d'Ocupació Pública Ordinària la convocatòria de places que estiguen ocupades per personal amb una vinculació no permanent.

  L'objectiu és reduir la temporalitat i la precarietat en el marc específic de la realitat universitària. Així mateix, es pretén eliminar la vinculació de la Taxa de Reposició a l'Oferta Pública d'Ocupació Pública amb la finalitat de garantir la cobertura de les necessitats reals de personal de les universitats públiques.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.