FE CCOO PV rebutja la decisió del TSJ que obliga a oferir Religió en 2º Batxillerat

  La mesura, que és una reculada més enfront de l'objectiu d'una escola pública laica, crítica i lliure d'adoctrinaments, provoca un trastorn en l'inici de curs per a l'organització dels centres de secundària

  08/09/2018.
  Religió

  Religió

  La mesura cautelar adoptada pel Tribunal de Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana a la fi de juliol ha obligat a Conselleria a dictar instruccions als centres de secundària perquè, durant la primera setmana de setembre, òbriguen una altra vegada la matrícula i oferisquen la matèria optativa de Religió als més de 26.000 alumnes que cursen 2on de Batxillerat al País Valencià. Els problemes d'organització per les modificacions d'horaris i de recursos humans que poden provocar els canvis en la matrícula vindran a agreujar els que ja solen ser habituals en tots els inicis de curs.

  FE CCOO PV aposta per donar passos per a avançar cap a una escola pública laica totalment lliure d'adoctrinaments religiosos. La llei d'educació aprovada pel PP, la LOMCE, ens allunya d'aquest objectiu en incloure la nota de la matèria de Religió per al càlcul de la mitjana de l'expedient de l'alumnat. En aquest sentit, la FE CCOO PV anima als diferents grups polítics a arribar a acords per tal de derogar la LOMCE, així com qualsevol altra legislació vigent que obligue a mantenir l'assignatura de Religió dins dels plans d'estudi dels diferents nivells de l'educació pública.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.