La FE CCOO PV exigeix la reversió definitiva de les retallades en ràtios i horaris

  El Consell Escolar estudia hui l’avantprojecte de Llei estatal que obrirà la porta a la reversió definitiva de les retallades

  17/09/2018.
  Revertir Retallades

  Revertir Retallades

  La FE CCOO PV participa hui en la comissió permanent del CECV que estudiarà l’avantprojecte de Llei de millora de condicions per a l’ensenyament no universitari. L’avantprojecte permet revertir les retallades en educació introduïdes pel RDL 14/2012, entre d’altres en horari i ràtios.

  L’horari de Secundària va ser augmentat a 20 hores lectives setmanals i les ràtios també van patir un augment significatiu. La FE CCOO PV exigeix a Conselleria d’Educació que desenvolupe la pròxima Llei el més aviat possible per a rebaixar les ràtios de totes les etapes i per a tornar a les 18 hores en Secundària i altres cossos.

  La FE CCOO PV valora negativament que el projecte de Llei deixe el seu desenvolupament als recursos propis dels territoris i demana el finançament necessari. Recordem que CCOO PV és una de les entitats promotores de la campanya per un finançament just, necessari per a poder desenvolupar com cal les polítiques socials territorials.

  Tot i això, el sistema educatiu valencià ha patit per massa anys unes retallades injustes que han fet caure el pes de la crisi sobre la població amb menys recursos. És per això que, independentment de seguir demanant un finançament just, considerem que la inversió en educació és prioritària i l’actual govern de País Valencià ha de prendre les mesures oportunes per revertir les retallades completament des del moment de la publicació de la nova Llei.

  La FE CCOO PV exigeix negociar la normativa oportuna perquè les ràtios siguen les anteriors a les retallades i el curs 2019-2020 tot el professorat de Secundària i altres cossos tinga 18 hores lectives.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.