Federació Ensenyament CCOO-PV | 23 de febrero de 2020

11-febrer Dia de la dona i xiqueta en la ciencia

VI Trobada de Teatre Jove

  La FE CCOO PV dona suport al Proyecto inestable, que convoca a la VI Trobada de teatre jove a qualsevol grup de teatre format per joves (instituts, cases de joventut, associació juvenil,...)

  21/09/2018.
  Trobada de Teatre Jove

  Trobada de Teatre Jove

  Proyecto inestable convoca a la participació en la VI Trobada de teatre jove de qualsevol grup de teatre format per joves (instituts, cases de joventut, associació juvenil,...) i de docents que vullgan assistir com a públic amb els seus alumnes a la representació i a la jornada de convivència en la qual esdevé cadascuna de les quinze jornades que enguany tindrà: tres setmanes, a Alacant, València i Castelló.

  El motiu és permetre la trobada d’alumnes i professors que creen i que munten espectacles als seus centres, que gaudeixen del teatre i es formen mitjançant les arts escèniques en el sentit més ample (dansa, música, plàstica, teatre, expressió corporal), per exhibir les seues performances; formar-se en tallers amb professionals de les arts escèniques i la pedagogia; i per conéixer i conviure amb altres persones que viuen el teatre en l’educació secundària. És a dir, celebrar una festa de l’educació artística i la seua força pedagògica.

  Assistència com a grup per a exhibir: Contacta al nostre e-mail: inestablesporlaeducacion@espacioinestable.com
  Assistència com a públic: Ompli aquest formulari i rebràs confirmació https://docs.google.com/forms/d/1Xgpp998IIV6SwLILDz1qt3BC27ZMi20D8WSz4N6ZyQA/edit

  Entitats implicades:

  Coordinació i assessorament pedagògic Màster en Teatre Aplicat (UV), Projecte Inestable, AVEC Teatreducació i CEFIRE Artísticoexpressiu.

  Organització Projecte Inestable, Institut Valencià de la Joventut (IVAJ).

  Finançament Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i CEFIRE Artísticoexpressiu.

  Col·laboracions Federació d’Ensenyament CCOOPV

  En aquest vídeo podeu vore una mostra del que es va viure en la passada edició: https://youtu.be/39d4kM-x0Xs

   

  Documentación asociada
  Documentación asociada
  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.