La FE CCOO PV ens reunim amb el company agredit en el CAES la Pinaeta de Sagunt

  El S.I. d’Ensenyament de CCOO PV del Camp de Morvedre es reuneix amb el docent agredit del CAES La Pinaeta per donar-li suport i col•laborar en la gestió de la convivència al centre.

  05/10/2018.
  Agressió CAES la Pinaeta Port de Sagunt

  Agressió CAES la Pinaeta Port de Sagunt

  Ahir dia 04 d’Octubre es va produir una reunió entre el docent agredit amb la direcció del SI d’Ensenyament de CCOOPV del Camp de Morvedre per tal de compartir informacions, fets i línies d’actuació en aquest cas d’agressió a un docent de la comarca.

  Des del sindicat l’hem traslladat la nostra solidaritat així com posat a disposició del docent els serveis jurídics per a qualsevol qüestió que tinga a vore en el cas.

  D’altra banda, des del Sindicat Intercomarcal d’Ensenyament demanem accions integrals que inclouen a l’Administració local i autonòmica per tal de promoure la convivència, implicant al Consell Escolar i a tota la Comunitat Educativa.

  FE CCOO PV fem un reconeixement públic a la tasca docent, educativa i social del Claustre del CAES La Pinaeta, pel seu compromís educatiu i social amb la realitat del barri Baladre.

  Des de la FE CCOO PV apostem decididament per un enfocament general del treball coordinat des dels diferents àmbits associatius, serveis socials, escolars i els diferents agents implicats en l’educació per tal de prevenir i de gestionar la situació esdevinguda al CAES La Pinaeta.

  La FE CCOO PV condemna tots els actes de violència física i psicològica que pateixen els i les treballadores de l’ensenyament.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.