FE CCOO PV signem l’Acord que permet al personal interí i en pràctiques estar contractat des de l’1 de setembre

  L’Acord ha estat signat en Comissió de Seguiment de l’Acord d’Interins tal i com va demanar el nostre sindicat

  10/10/2018.
  Signatura pagament 1 i 2 de setembre

  Signatura pagament 1 i 2 de setembre

  La FE CCOO PV hem signat l’Acord que revoca els perjudicis derivats en quant a nòmines, cotitzacions, atur, antiguitat i mèrits, per la contractació que es va fer al personal interí i funcionari en pràctiques amb efectes del dia 3 de setembre i no del dia 1.

  Després d’anar a parlar amb tots els grups que sustenten el govern de les Corts Valencianes, presentar demanda en Inspecció de Treball i entrevistar-nos amb el Conseller d’Hisenda per fer-li aquest requeriment, la FE CCOO PV va demanar la convocatòria urgent d’una Mesa per a poder donar forma legal a un Acord que puga solucionar el problema. La Mesa ha tingut lloc hui, dimecres 10 d’octubre junt a la comissió de seguiment de l’Acord de professorat interí i és al seu sí que hem signat l’Acord.

  El text de l’Acord que s’ha signat reconeix, a tots els efectes, la contractació del personal interí i en pràctiques des del dia 1 de setembre. La FE CCOO PV felicita al professorat afectat, que no hi haurà de fer cap tràmit per veure reconeguts els seus drets laborals i salarials.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.