Demanem que s’amplie el nombre d’especialitats per a la convocatòria d’oposicions

  La FE CCOO PV demanarà en mesa sectorial dos convocatòries per a les especialitats amb suficients vacants, millorant així les oportunitats de superar el procés de concurs-oposició

  23/10/2018.
  Oposicions 2019-20

  Oposicions 2019-20

  Conselleria ha lliurat la proposta de convocatòria d’oposicions docents en 2019 i 2020. La FE CCOO PV valorem molt positivament que es tracte de la major oferta en dècades, aconseguida mitjançant els Acords de Millora d’Ocupació, signats per CCOO, entre d’altres. També valorem que Conselleria ha fet una oferta a dos anys perquè els i les aspirants sàpiguen el número de places i especialitats el més aviat possible.

  L’esborrany inclou 77 especialitats repartides en dos convocatòries. El criteri utilitzat per la Conselleria per a ofertar vacants és el 75 % de les vacants no ocupades per funcionariat de carrera més les jubilacions amb la correcció escaient per a què la xifra no supere la de professorat interí amb més de 55 anys de cada borsa. D’eixa forma és molt improbable que una persona interina major de 55 anys deixe de tindre accés a una vacant després de l’oposició, encara que no superara el concurs-oposició

  No obstant açò, des de la FE CCOO PV, després de la revisió i anàlisi de les dades, considerem que es podrien convocar més especialitats d’entre aquelles que tenen vacants lliures i que poden complir eixe criteri. Quedaran sense convocar almenys 53 especialitats en eixa situació, algunes d’elles sense cap funcionari o funcionària de carrera.

  En la consulta efectuada, la FE CCOOPV ha rebut peticions per a què es convoquen especialitats com ara Grec, Laboratori, Producció d’Arts Gràfiques, Història de la Música, Violoncello, Processos i Productes de Vidre i Ceràmica o Volum, entre d’altres.

  Per tal d’afavorir l’accés i que es veja diversificada l’oportunitat per a aquest fi, la FE CCOO PV demanarà també que sempre que es revisen les dades i que cada especialitat tinga dues convocatòries, 2019 i 2020.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.