La FE CCOO PV insta a ampliar les especialitats ofertades a les oposicions dels cossos de professors i catedràtics de Música i Arts Escèniques

  Queden sense convocar moltes especialitats amb una taxa d'ocupació temporal no fixa del 50% o del 100%

  23/10/2018.
  música i arts escèniques

  música i arts escèniques

  Conselleria ha lliurat la proposta de convocatòria d’oposicions docents en 2019 i 2020. La FE CCOO PV valorem molt positivament que es tracte de la major oferta en dècades, aconseguida mitjançant els Acords de Millora d’Ocupació, signats per CCOO, entre d’altres. També valorem que Conselleria ha fet una oferta a dos anys perquè els i les aspirants sàpiguen el número de places i especialitats el més aviat possible.

  Però l’esborrany proposat s’oblida quasi per complet dels cossos de Professors i Catedràtics de Música i Arts Escèniques. Es convoquen només 14 especialitats de dos cossos en els que hi ha almenys 55 especialitats més que podrien complir els criteris de convocatòria (salvaguarda de places per a persones majors de 55 anys amb vacant o no superar el 75% de places provisionals a adjudicar, entre d'altres). En 14 d’eixes especialitats no n’hi ha cap funcionari o funcionària de carrera encara.

  Només el 49 % de les vacants del con de Catedràtics de Música i Arts Escèniques està ocupat per personal funcionari de carrera. El percentatge és del 69 % en el cas del cos de Professors de Música i Arts Escèniques. Són percentatges molt reduïts que provoquen una situació d’inestabilitat de plantilles i de precarització laboral que podria evitar-se a mitjà termini amb la convocatòria d’oposicions. Eixos percentatges són especialment dolents en especialitats que no arriben al 50 % o fins i tot no tenen cap funcionari o funcionària de carrera.

  La FE CCOO PV ha treballat per a aconseguir una convocatòria ampla que puga oferir oportunitats veritables d’estabilitat a les persones que volen accedir a l’ocupació pública estable. Demanarem en mesa sectorial la convocatòria de la major quantitat possible d’especialitats dels cossos esmentats perquè eixos ensenyaments tinguen una plantilla estable i les i els docents un treball no precari.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.