Dones d`Ensenyament participant a la X Escola Sindical de Dones, Marina Caballero.

  • Empoderament
  • Estratègies de comunicació

Els passats 24 i 25 d' Octubre va tindre lloc la X Escola Sindical de Dones de CCOO del País Valencià, un espai per al desenvolupament més igualitari i eficient de la acció sindical. Enguany abordarem els reptes i les estratègies de l'organització i de les representants sindicals per millorar la comunicació pública i la participació sindical activa de les dones. La representació d'ensenyament va ser nutrida i la participació, activa i enriquedora.

29/10/2018.
dones d' ensenyament a l' Escola Sindical Marina Caballero 2018

dones d' ensenyament a l' Escola Sindical Marina Caballero 2018

L' Escola de formació sindical, Marina Caballero, és un espai feministe consolidat i molt necessari per a la trobada,  participació, empoderament, reflexió i análisi de les representants sindicals de la nostra organització.

Enguany abordarem la importància de la comunicació, les seues tècniques i estratègies  per a contribuïr a l'empoderament de les dones en la conquesta de la paraula.

Un sentir general de totes les companyes va ser la conveniència de reforçar el  marc teòric  i la aplicació práctica de les ponències i sobretot dels tallers. Un èxit en la participació, en l'aprofitament, productiu i profitós.

 

TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.