Acte per la memòria històrica

  • El 15 de novembre a les 17:30h en la seu de CCOOPV a València, convoquem acte per la memòria històrica i democràtica amb Esher López, professora d'història, activista i sindicalista de la FE CCOO PV

Des de la FE CCOO PV pensem que en mig de les polèmiques sobre "El Valle de los Caidos", i el reviscolament d'organitzacions i actes de la ultradreta, l'educació pot jugar un paper determinant per a construir una societat democràtica i amb memòria

07/11/2018.
#acte memoria històrica #feccoop #EsElMoment

#acte memoria històrica #feccoop #EsElMoment

En lluita contra la impunitat franquista, en record de les victimes i reivindicant una verdadera memòria històrica i democràtica, la Federació d'Ensenyament de CCOOPV, conscients del paper que pot jugar l'educació per a un futur de xiquets i xiquetes lliures, convoquem a la comunitat educativa i la societat en general a aquest acte de record i reivindicació.

La presentació correrà a càrrec de Pepa Ramis, lluitadora antifranquista, militant i fundadora de la Federació d'Ensenyament de CCOOPV.

TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.