La Universitat que volem

  • El 19 de novembre al centre Octubre, Encina González presenta informe de la Federació d’Ensenyament de CCOO sobre la situació de les universitats públiques a l’estat espanyol.

La FE CCOO PV organtiza un acte de presentació i debat sobre la situació de les universitats públiques arreu de l’estat espanyol. Es farà publica la declaració “La universitat que volem” on es recullen les línies de política universitària del que entenem des del sindicat que ha de ser la universitat pública del futur.

07/11/2018.
cartell acte universitats publiques #EsElMoment

cartell acte universitats publiques #EsElMoment

El proper 19 de novembre a les 17:30h al Centre Octubre la FE CCOO PV organitza un acte en defensa de la universitat pública amb un doble objectiu: per una banda conèixer la situació de les universitats a nivell estatal de la mà de Encina González, secretària d’universitats de la Federación de Enseñanza estatal de CCOO, que presentarà un informe a l’efecte. Per altra banda, es presentarà la declaració “La Universitat que volem” on la FE CCOO PV farà pública les propostes de futur per a les universitats valencianes a les portes de les properes eleccions sindicals del 4 de desembre arreu del País Valencià.

TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.