Federació Ensenyament CCOO-PV | 23 de febrero de 2020

11-febrer Dia de la dona i xiqueta en la ciencia

Espai Feminista de la FECCOOPV

  Huí, 7 de Novembre de 2018, la FECCOOPV convoca a totes les companyes a participar al Espai Feministe, espai de fomació, informació, debat, reflexió i sobretot PARTICIPACIÓ, de totes les dones d' ensenyament.

  07/11/2018.
  #EspaiFeministaFECCOOPV #L' EspaiFeminista

  #EspaiFeministaFECCOOPV #L' EspaiFeminista

  L’Espai Feminista de la Federació d’Ensenyament CCOO PV (eFFE)

  Especialment dirigit per dones i per a les dones  d'ensenyament que vulguen desenvolupar també el seu activisme i sindicalisme en l’àmbit dels feminismes, la coeducació en valors i la igualtat de drets i oportunitats.

  Pretenem que tota companya que desitge participar tinga el seu espai de desenvolupament personal, sindical i d’activisme.

  Us convidem a acudir  trobada de Dones en l’Espai Feminista d’Ensenyament del País Valencià, que tindrà lloc el dimecres 7 de novembre a partir de les 18:00 h, en la seu de la Federació d’Ensenyament de CCOO PV, situada en la Plaça de Nàpols i Sicília, 5. Saló d' actes B.

  Tindrem convocatòries periòdiques, en diferents formats, i treballarem els objectius i projectes que l’espai considere, sempre dins de l’ampli pla d'acció de la Secretaria de Dona.

  Hem aprofitat la convocatòria dels primers dimecres de mes, on la Coordinadora Feminista de València, convoca concentració contra les violències masclistes. Finalitzarem la trobada de l’ espai uns minuts abans de les 20 h  per acudir a la concentració, us animem a anar juntes.

  Enlaces relacionados
  Enlaces relacionados
  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.