Incorporació a la borsa de treball de participants en el procediment selectiu que no van superar la primera prova

  08/11/2018.
  Oposicions

  Oposicions

  Conselleria publicarà en breu la resolució per la qual es farà efectiva la incorporació a la borsa de treball d'aquelles persones que van participar en el passat procediment de concurs-oposició i no van superar la primera prova (parts A + B).

  La incorporació serà automàtica sense acreditació prèvia dels requisits de titulació necessaris. L'acreditació haurà de fer-la la persona participant quan se li adjudique un lloc, personant-se abans de la incorporació en la direcció territorial corresponent per a aportar la documentació.

  Ordre d'inclusió:

  1º.- Aspirants que hagen obtingut una puntuació en cadascuna de les parts que consta la primera prova (A + B) igual o superior al 25 % de la puntuació assignada a les mateixes. Ordre de major a menor per la suma de puntuacions.

  2º.- Aspirants que hagen obtingut una puntuació en alguna de les parts inferior a aqueix 25 %. Ordre d'igual forma.

  Els empats es resoldran per ordre alfabètic del primer cognom, iniciant-se per la lletra B.

  IMPORTANT: el personal aspirant que complisca els requisits haurà de presentar sol·licitud de participació a través de la pàgina web d'adjudicacions, en el termini de CINC DIES hàbils a partir de la publicació de la resolució.

  Una vegada fet hauran de desactivar-se en cas que no estiguen en possessió dels requisits de titulació específica. En cas de no desactivar-se i ser adjudicat, quedarà exclòs de la borsa.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.