La FE CCOO PV valora positivament l’últim esborrany de convocatòria d’oposicions

  La FE CCOO PV demanarà una última millora de la convocatòria ampliant algunes especialitats i revisant les especialitats de Dansa

  08/11/2018.
  OPO 2019-20

  OPO 2019-20

  Conselleria ha lliurat la proposta definitiva de convocatòria d’oposicions docents en 2019 i 2020. La FE CCOO PV valorem molt positivament que s’hagen atès en part les al·legacions fetes pel sindicat. Entre d’altres considerem una millora important el fet de què totes les especialitats per damunt de 30 vacants tindran oferta ambdós anys. D’aquesta manera es donen dues oportunitats a les persones aspirants. Un exemple clar és la convocatòria en dos anys de l’especialitat de Llatí, que abans plantejava una única oferta de 40 vacants en 2020.

  També considerem un avanç la revisió feta de la distribució d’especialitats per anys, de manera que no produïsca distorsions en el nombre d’aspirants a especialitats semblants en dos cossos diferents.

  La FE CCOO PV valora positivament la revisió de la inclusió en l’oferta de les especialitats de Instruments històrics de corda fregada i Cant, en les quals s’havien detectat errades en les dades de places ocupades per personal interí.

  No obstant açò, des de la FE CCOO PV, després de la revisió i anàlisi de les dades, considerem que es podrien convocar més especialitats d’entre aquelles que tenen vacants lliures i que poden complir el criteri de protecció de les vacants ocupades per professorat interí major de 55 anys. Quedaran sense convocar almenys 32 especialitats en eixa situació, algunes d’elles sense cap funcionari o funcionària de carrera.

  A més de les incloses en el nou esborrany, la FE CCOOPV ha rebut peticions per a què es convoquen especialitats com ara Laboratori, Producció d’Arts Gràfiques, Història de la Música, Violoncello, Flauta Travessera, Fagot, Processos i Productes de Vidre i Ceràmica o Volum, entre d’altres. Conselleria s’ha compromès a estudiar-les.

  La FE CCOO PV valora molt positivament la revisió de l’oferta en el cas d’especialitats amb molt poques vacants i ocupades per un alt nombre de personal interí major de 55 anys, com ara les corresponents a Art Dramàtic, que han sigut llevades de la convocatòria.

  La FE CCOO PV demana una última revisió en eixe mateix sentit en el cas d eles especialitats de Dansa, en què potser no es complisca el criteri de protecció del treball de personal interí major de 55 anys.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.