Federació Ensenyament CCOO-PV | 27 de mayo de 2020

Comissions de Serveis Específics

  Instruccions de 3 d'abril de 2019 per a la sol·licitud de pròrroga de les destinacions obtingudes per comissió de serveis específics

  03/04/2019.
  Comisiones de servicios específicas

  Comisiones de servicios específicas

  A partir del dia 10 de maig de 2019 es publicarà a la pàgina web de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport el llistat provisional d’aquells funcionaris o funcionàries que han obtingut pròrroga per un any de la comissió de serveis obtinguda mitjançant el procediment previst a la resolució del director general de Centres i Personal Docent de 20 de maig de 2016.

  Es podran presentar reclamacions a aquest llistat provisional, únicament per via telemàtica, en un termini de 48 hores des de la data i hora de la publicació d’aquest llistat. Transcorregut el termini de reclamacions es publicara a la pàgina web de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, el llistat definitiu.

  Desistiment de la sol·licitud i irrenunciabilitat de la destinació obtinguda

  1.- Una vegada transcorregut el termini per a formular les sol·licituds de pròrroga en el lloc específic obtingut, no es podrà desistir de la participació en el procediment ni renunciar al destí obtingut en comissió de serveis.

  2.- Tenint en compte l’anterior, aquelles persones sol·licitants que hagen participat també en la convocatòria de comissions de serveis per motius socials per al curs escolar 2019-2020, hauran de desistir de la participació en aquestes, sempre que resulten adjudicatàries d’una de les comissions específiques a què es refereixen les presents instruccions.

   

  Tens adjuntes les instruccions. 

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.